skip to Main Content
Reviews

Wat is er te doen in Veldhoven?

Vraag jij je af wat er te doen is in Veldhoven? Zoek dan niet verder, maar klik hier om direct zo’n gave e-chopper te reserveren! De standplaats voor de verhuur van deze elektrische bikes vind je bij Strand365, dé locatie voor beachfun, activiteiten en evenementen. Spring op de e-chopper en verken Veldhoven en omgeving, verwonder je over de mooie natuur en pak je kans om lichtstad Eindhoven eens op een andere manier te ontdekken!

Direct reserveren

e-chopper rijden eindhoven

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Tilburg
E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Wat te doen in Veldhoven vandaag?

Soms is het niet eenvoudig om met een groter gezelschap, denk 10 à 15 personen, een activiteit te organiseren die bij iedereen in de smaak valt. Maar je zult zien, het huren van een e-chopper is een schot in de roos! Vragen jullie je dus af: wat te doen in Veldhoven vandaag? Vul dan snel het online formulier in om die geweldige e-choppers te huren, trek erop uit en geniet van een gezellige dag samen. Bestaat het gezelschap uit meer dan 15 personen? Neem dan even telefonisch contact op, zodat het verhuurpunt ervoor kan zorgen dat er voor iedereen een e-chopper klaarstaat.

Veldhoven, wat te doen aan activiteiten in de natuur?

Een toertocht vanuit Veldhoven is een goede manier om langs mooie natuurpaden af te zakken richting Eindhoven. Hier bevind jij je al snel in een prachtig Brabants Landschap: de ‘Heerlijkheid Heeze, Leende en Zesgehuchten’, met een oppervlakte van wel 54 km²! Cruise langs de hoge zandruggen tussen beekdalen die bezaaid zijn met heide, bos en cultuurland en plaatselijk zelfs veenmoerassen. Ook bij Eindhoven ligt de natuur om de hoek en cruise je zo de Stratumse Heide op of Gijzenrooi in. Dit landschap met klaprozen en korenbloemen roept bij veel mensen jeugdherinneringen op. En in het intieme Nuenens Broek begrijp je meteen waarom Vincent van Gogh hier zo graag tekende.

E-chopper rijden

Wat is er te doen in Veldhoven?

Wat is er allemaal nog meer te doen in Veldhoven? Genoeg voor een leuk weekend vol leuke activiteiten! Zo is er de Zoo Veldhoven voor als je van vogels houdt. Juist door de toegankelijkheid en het open karakter van deze dierentuin is het een echte aanrader. Of bezoek het Museum ‘t Oude Slot, met erfgoed, kunst en cultuur, zoals volksprenten en objecten uit De Kempen. Combineer je bezoek aan Veldhoven met een stadstour door Eindhoven en je hebt gegarandeerd een geslaagde dag. Er zijn veel leuke dingen in Eindhoven te doen, het is een stad die voor iedereen wat wils te bieden heeft. Strijp S, Stratumseind, Van Abbe museum, Philips-stadion en op je e-chopper geniet je natuurlijk dubbel en dwars van de gave streetart die je op iedere hoek wel tegen kunt komen. Maar de eerste stop is natuurlijk bij Strand365 om je e-chopper op te halen! Klaar voor vertrek? Go!

Reserveer nu

error: Content is beschermd!