skip to Main Content
Reviews

Dingen te doen in Eindhoven

Er zijn vele dingen te doen in Eindhoven, je zult verstelt staan van wat deze Brabantse stad allemaal te bieden heeft! De leukste manier om de stad te ontdekken, is door een e-chopper te huren. Vul het online formulier in om de reservering door te geven en haal vervolgens de eigen stoere chopper op in Veldhoven. Met deze elektrisch aangedreven bromfiets zoef je relaxed door de stad, het geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid: jij bepaalt waar je gaat en staat en mist niets van alle leuke dingen in Eindhoven!

Direct reserveren

e-chopper rijden eindhoven

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Tilburg
E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Leuke dingen in Eindhoven: DAF en Philips

Vraag jij je af wat te doen in Eindhoven? Nu, dan hebben wij wel een aantal goede tips voor je! Want zeg je Eindhoven, dan zeg je DAF en Philips. Het museum van DAF is dan ook een leuk stop om mee te nemen op je e-chopper tocht. Achter de muren van een voormalige ijsfabriek en brouwerij kijken autoliefhebbers hun ogen uit. Bijzondere voertuigen zijn de Dakar trucks van rallyrijder Jan de Rooy en een bus van het Koninklijk Huis.

Daarnaast kennen we Eindhoven natuurlijk als de stad van Philips. Dit was de plek waar de Nederlandse broers hun beroemde merk zijn begonnen. Vandaag de dag is dit Nederlandse bedrijf hier nog steeds aanwezig. Zo kregen de voormalige fabriekspanden van Philips een andere invulling en ontstond hier één van de leukste buurten in Eindhoven: Strijp-S.

Leuke activiteiten in Eindhoven

Leuke activiteiten genoeg dus in Eindhoven. Met een E chopper in Eindhoven kom je op plekken die je te voet of met de auto waarschijnlijk zou overslaan. Neem bijvoorbeeld de wijk Woensel-West. Deze buurt is de laatste jaren flink opgepimpt en je kijkt er je ogen uit aan de kleurrijke grafitti en architectuur. Is streetart helemaal je ding?

Maak dan gebruik van de originele AR-speurtocht van de app Hidden Tracks Eindhoven City. Je wordt meegenomen op ontdekkingstocht en spot bijzondere vormen in opvallende kleuren en hoort verstopte digitale geluiden. Parkeer je e-chopper hier even en maak er een gezellige wandeling van. Zo leer je een van de bekendste wijken op een wel heel originele manier kennen!

E-chopper rijden

Leuke uitjes Eindhoven: Van Goghs sterrenhemel!

Het Van Gogh-Roosegaarde-fietspad is één van de vijf unieke routes van de Van Gogh Fietsroute. In totaal is de Van Gogh Fietsroute 335 kilometer lang. Het fietspad ligt tussen de Opwettense Watermolen in Nuenen en de Collse Watermolen in Eindhoven en is gebaseerd op het schilderij ‘The Starry Night’ van Vincent van Gogh. Het fietspad licht ‘s avonds op waardoor je onderdeel wordt van de sterrenhemel. Het is de kroon op je tocht met alle leuke activiteiten in Eindhoven en de perfecte manier om je dag af te sluiten!

Reserveer nu

error: Content is beschermd!