skip to Main Content
Reviews

E-chopper huren? It’s easy!

Online boeken én opstappen!

E-Chopper Fun is, met 150 e-choppers, de grootste verhuurder van E-Choppers in Noord-Brabant. Kies uit één van onze vele opstappunten om een E-Chopper te huren! Online boeken, naar het opstappunt gaan en heerlijk E-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel

E-chopper rijden Kaatsheuvel

 • Cruisen in de Loonse en Drunense duinen.
 • Eigen routes m.b.v. app.

Boek hier! Meer info

Early Bird – Loonse & Drunense Duinen

 • Cruisen in de Loonse en Drunense duinen.
 • Eigen route m.b.v. app.

Boek hier! Meer info

E Chopper Rijden Goirle

E-chopper rijden Goirle

 • Cruisen in Natuurpoort de Roovertsche Leij.
 • Prachtig gebied met landhuizen en riviertjes.

Boek hier! Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven

E-chopper rijden Eindhoven

 • De natuur of Tech stad Eindhoven in.
 • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Boek hier! Meer info

E-Chopper rijden Uden

 • Cruise Natuurpark De Maashorst in
 • Je start in Nistelrode, vlakbij Uden

Boek hier! Meer info

E-chopper Rijden

E-Chopper rijden Den Bosch

 • Cruise de Bossche Broek in
 • Pak een terrasje in Den Bosch

Boek hier! Meer info

E-chopper rijden Breda

 • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
 • Sluit af met een feestmaal!

Boek hier! Meer info

E-chopper rijden Tilburg

 • Start je city tour of cruise de natuur in!
 • Mooie natuur- en terrasroutes.

Boek hier! Meer info

E-chopper Eindhoven

Partner worden?

Interesse om e-choppers te verhuren?

Meer info
E-chopper rijden

E-chopper huren: het ideale uitje

Geen wolkje aan de lucht, een lege agenda en je bent op zoek naar een relaxte invulling van je dag… dan is een E-chopper huren hét antwoord! Met de elektrisch aangedreven chopper zoef je geruisloos door het prachtige Brabantse landschap. Ga alleen en luister je favoriete muziek die uit je aangesloten telefoon op het stuur klinkt. Of hop van terras naar terras met je vriendengroep voor een verfrissend drankje en een lekker hapje eten. Met onze elektrische chopper van een van de verhuurlocaties, ligt dit allemaal binnen handbereik. Dus kom op en ga er lekker op uit!

Fluisterstil én stoer

Met de looks van onze E-Chopper trek je vast en zeker veel bekijks. Je moet niet staan opkijken als er tijdens het e-chopper rijden door anderen wordt gevraagd ‘hoe je aan dat gave ding komt!’ Deze elektrische lowriders doen, met een beetje fantasie, denken aan de stoere motoren van een bekend Amerikaans motormerk. Ze zijn stoer maar ook fluisterstil, zo kun je overal rijden en relaxed de natuur verkennen! Dus huur een E-Chopper en ga op pad!

Milieuvriendelijk alternatief

Gewoon belangrijk heden ten dage! Dus ben jij op zoek naar een leuk, groen uitje? Dan is een E-chopper huren een ideale keuze! Met een E-chopper kun je namelijk emissieloos cruisen door de natuur. En nog een voordeel: met een E-chopper kun je in alle stilte genieten van de mooie gebieden en dorpjes waar je doorheen rijdt. Heerlijk! En ga je met vrienden op pad? Dan is het ook ideaal dat de e-chopper geen geluid maakt én dat je geen helm op hoeft. Hierdoor kan je gemakkelijk kletsen met de rest van de groep.

Direct reserveren

E-chopper tours

E-chopper huren in Brabant

Op pad met de elektrische chopper is een ervaring op zich. Kijk op deze website naar de mogelijkheden voor E-chopper verhuur in Brabant. Vanuit het opstappunt kun je er zelf op uit trekken of gebruik maken van een van onze routes. Op die manier krijg je nog meer van de prachtige regio te zien, plekjes waarvan je het bestaan misschien niet eens af wist! Je komt langs bossen, kastelen, kerken en rivieren en ontdekt hoe prachtig Nederland kan zijn. Als je tour klaar is, sluit je deze geslaagde dag af op een zonovergoten terras. Wij zijn er zeker van, het wordt weer een topdag met de E-chopper!

Elke chopper is voorzien van een houder waarop elke smartphone past. Zo kun je makkelijk navigeren en heerlijk ontspannen cruisen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je verdwaalt.

error: Content is beschermd!