skip to Main Content
Reviews

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse opstappunten in Noord-Brabant een E-Chopper huren! Makkelijk online boeken en dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct Spyder Wheelz E-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken? Neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel

E-chopper rijden Kaatsheuvel

 • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
 • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle

E-chopper rijden Goirle

 • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
 • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven

E-chopper rijden Eindhoven

 • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
 • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda

 • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
 • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Tilburg

 • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
 • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper rijden Uden

 • Cruise Natuurpark De Maashorst in
 • Je start in Nistelrode, vlakbij Uden

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden

E-Chopper rijden Den Bosch

 • Cruise de Bossche Broek in
 • Pak een terrasje in Den Bosch

Reserveren Meer info

E-chopper Eindhoven

Partner worden?

Interesse om e-choppers te verhuren?

Meer info
E-chopper rijden

E-chopper huren: het ideale uitje

Geen wolkje aan de lucht, een lege agenda en je bent op zoek naar een relaxte invulling van je dag… dan is een E-chopper huren hét antwoord! Met de elektrisch aangedreven bromfiets zoef je geruisloos door het prachtige Brabantse landschap. Ga alleen en luister je favoriete muziek die uit je aangesloten telefoon op het stuur klinkt. Of hop van terras naar terras met je vriendengroep voor een verfrissend drankje en een lekker hapje eten. Met onze elektrische chopper van een van de verhuurlocaties, ligt dit allemaal binnen handbereik. Dus kom op en ga er lekker op uit!

Mooie en stoere looks

Met de mooie looks van de E-chopper trek je vast en zeker veel bekijks. Je moet niet verbaasd opkijken als er tijdens het e-chopper rijden door anderen wordt gevraagd ‘hoe je aan dat gave ding komt!’ De lowriders die doen denken aan de stoere motoren van een bekend Amerikaans merk, zijn naast hun gave uiterlijk ook nog eens uiterst comfortabel om de omgeving mee te verkennen!

Milieuvriendelijk alternatief

Ben jij op zoek naar een leuk groen uitje? Dan is een E-chopper huren een ideale keuze! Met een E-chopper kun je namelijk emissieloos cruisen door de natuur. En nog een voordeel: met een E-chopper kun je in alle stilte genieten van de mooie gebieden en dorpjes waar je doorheen rijdt. Heerlijk! En ga je met vrienden op pad? Dan is het ook ideaal dat de e-chopper geen geluid maakt én dat je geen helm op hoeft. Hierdoor kan je gemakkelijk kletsen met de rest van de groep.

Direct reserveren

E-chopper tours

E-chopper huren: mogelijkheden bij jou in de buurt

Op pad met de elektrische chopper is een ervaring op zich. Kijk op onze website naar de mogelijkheden voor E-chopper verhuur bij jou in de buurt. Vanuit je startpunt kun je er zelf op uit trekken of gebruik maken van een E-chopper tour. Op die manier krijg je nog meer van de prachtige regio te zien, plekjes waarvan je het bestaan misschien niet eens af wist! Je komt langs bossen, kastelen, kerken en rivieren en ontdekt hoe prachtig Nederland kan zijn. Als je tour klaar is, sluit je deze geslaagde dag af op een zonovergoten terras. Wij zijn er zeker van, het wordt weer een topdag met de E-chopper!

error: Content is beschermd!