skip to Main Content
Reviews

E-chopper voor een aantrekkelijke prijs

Ben je al bekend met de e-chopper, het nieuwste groene voertuig dat uitblinkt in duurzaamheid? De e-chopper is verkrijgbaar vanaf een prijs van € 1.990,00! Daarnaast bespaar je met elektrisch rijden aanzienlijk op je brandstof kosten. De elektrische chopper is volledig elektrisch aangedreven en geheel geruisloos. Daarbij komt nog het stoere uiterlijk, dat door het ‘chopper-model’ wel iets weg heeft van Harley Davidson motoren. Een prima alternatief voor korte ritjes binnen je woonplaats. Het enige dat je nodig hebt is een bromfiets-, motor- of autorijbewijs. Een helm is niet verplicht dus je kunt lekker uitwaaien, genieten van de zonnestralen en je haren in de wind laten wapperen!

Ik wil een E-chopper huren Ik wil een E-chopper kopen

Welke kies jij?

De Regular Edition of de Black Edition? De Spyder Wheelz e-chopper, het groen, moderne alternatief voor de snorfiets.

E-Chopper - Regular Edition

Vanaf € 1.990,00

Naar Spyder Wheelz Store

E-Chopper - Black Edition

 2.490,00

Naar Spyder Wheelz Store

Moderne alternatief voor de snorfiets

Met deze moderne variant van een snorfiets haal je een topsnelheid van 25 kilometer per uur. Je kunt er mooie tochten mee maken, vanwege de geveerde voorvork beschikt de e-chopper over het nodige rijcomfort. Je zal ook niet snel de weg kwijtraken: met de universele telefoonhouder inclusief USB lader heb je altijd de route bij de hand. Of wat dacht je van een ontspannen muziekje op de achtergrond tijdens je tour? Eropuit in de natuur was nog nooit zo makkelijk en ontspannen! Benieuwd naar de e-chopper prijs? Neem dan een kijkje op de officiële Spyder Wheelz Store. Daar lees je alles over de e-chopper prijs, de verschillende modellen en de mogelijkheden.

Veilig op weg

Wat kan je verwachten van onze E-chopper voor een aantrekkelijke prijs? Vanzelfsprekend zijn alle voertuigen voorzien van de nodige veiligheidsaspecten, waaronder spiegels, schijfremmen, verlichting, knipperlichten en stuur- en accusloten. Deze elektrische snorfiets beschikt over een 20Ah long life lithium ion batterij zodat je vele kilometers kan genieten. De milieuvriendelijke voertuigen zijn goedgekeurd door de RDW en hebben de wereldwijde MSDS kwalificatie. Goed om vooraf te weten; je kunt dus veilig op weg!

Proefrit inplannen?

E-chopper huren

Vaker je auto laten staan!

Met de e-chopper cruise je lekker door de mooie omgeving en maak je onderweg kennis met unieke bezienswaardigheden, kronkelende paadjes en pittoreske dorpjes. Zin in een hapje of een drankje? Bezoek dan één van de vele horecagelegenheden met gezellige terrassen langs je gekozen route. Heb je eenmaal ontdekt hoe geweldig deze elektrische scooter is, dan overweeg je misschien wel om een e-chopper te kopen. E-Chopper Fun staat voor je klaar om meer informatie te verschaffen over de E-chopper prijs. We weten zeker dat zodra je trotse eigenaar bent van een elektrische chopper, je de auto voortaan met gemak laat staan!

error: Content is beschermd!