skip to Main Content
Reviews

Wat te doen in Tilburg? E-chopper rijden natuurlijk!

Zoek jij nog wat te doen in Tilburg? E-chopper rijden is momenteel helemaal in en wij snappen dat goed! Met een E-chopper kun je geruisloos genieten van de omgeving met vrienden of familie. Je hoeft geen helm op en kunt urenlang cruisen terwijl je leuke, nieuwe plekken ontdekt. E-choppers huur je bij ons al vanaf € 39,00 p.p.

Direct reserveren

E-Chopper Fun Loonse en Drunense Duinen

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Perfect als groepsactiviteit in Tilburg

Heb jij een vrijgezellenfeest? Een familie-uitje? Of een bedrijfsuitje in Tilburg? Wij verhuren E-choppers tot groepen van maar liefst 200 personen! E-choppers huren is dus de perfecte groepsactiviteit in Tilburg! Met onze leuke E-choppers val je vast op in het verkeer! De E-choppers hebben namelijk een retro uitstraling en staan in allerlei verschillende kleuren klaar op onze verhuurlocaties. Kies een leuke kleur uit, stap op en rijd direct weg! Iedereen die in het bezit is van een geldig rijbewijs of brommercertificaat mag een E-chopper rijden. Natuurlijk kun je ook gewoon enkele E-choppers huren voor jou en je partner of voor bijvoorbeeld enkele vrienden. Hoeveel E-choppers je huurt, maakt ons niet uit. Je bent altijd welkom.

Wat maakt deze activiteit Tilburg ideaal voor groepen? Het leuke van onze E-choppers is dat ze geruisloos zijn en dat je tijdens het rijden geen helm op hoeft! Je kunt dus lekker makkelijk bijkletsen met de rest van de groep.

Mogelijkheden voor groepen

Ontdek de stad en de natuur

Met een E-chopper kun je zowel de omgeving van Tilburg ontdekken als de stad zelf! Er zijn geen milieuzones die jou tegenhouden, E-choppers zijn namelijk emissieloos. Jij rijdt dus zo iedere binnenstad in! Wil jij op één dag wat meer doen in Tilburg, oftewel: meerdere activiteiten ondernemen? Met een E-chopper kun je van activiteit naar activiteit cruisen. Parkeer je E-chopper, bezoek musea, wandel in mooie natuurgebieden of neem een drankje op het terras. Met een E-chopper is er altijd wat leuks te doen in Tilburg!

Reserveer je E-chopper direct online

Lijkt E-chopper rijden in Tilburg jou een leuke activiteit? Reserveer dan gemakkelijk online jouw E-choppers. Je kunt bij ons E-choppers huren voor 3, 6 of 9 uur per dag. Kies voor een korte rit of ga de hele dag op pad en onderneem ondertussen andere activiteiten. Het kan allemaal.

Reserveer nu

error: Content is beschermd!