skip to Main Content
Reviews

Wat te doen in Brabant? E-chopper rijden natuurlijk!

Zoek jij wat te doen in Brabant, maar weet je nog niet precies wat? Kies voor een dagje E-Chopper rijden in Brabant & ontdek de omgeving. E-choppers zijn geruisloos en hartstikke duurzaam. Een E-chopper huren is dus niet alleen een hele leuke activiteit, maar ook een milieubewuste activiteit in Brabant!

Direct reserveren

E-Chopper Fun Loonse en Drunense Duinen

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Bepaal zelf hoelang je gaat cruisen

Wij bij E-Chopper Fun zijn erg gemakkelijk en passen ons graag aan jouw wensen aan! Of jij nu 3, 6 of 9 uur wilt cruisen door Brabant, het kan allemaal! Tijdens het online reserveren kun je direct aangeven hoelang je de activiteit wilt laten duren. Wil jij op één dag graag meerdere activiteiten doen in Brabant? Het huren van een E-chopper is goed te combineren met andere activiteiten. Je kan kort op pad gaan en erna of ervoor nog wat anders leuks ondernemen in Brabant óf je kiest juist voor een lange tour en stopt bij leuke musea, parken of restaurants. Aan jou de keuze! De mogelijkheden zijn eindeloos. Er is namelijk genoeg te beleven in Brabant!

Reserveer direct online en jij bent er zeker van dat je binnenkort kunt genieten van een van de leukste activiteiten in Brabant!

Retro uitstraling

Heb je al goed gekeken naar de foto’s van onze E-choppers? Ze zien er namelijk heel gaaf uit & hebben een unieke verschijning op de weg. Wees er maar zeker van dat andere weggebruikers jaloers omkijken als ze jou voorbij zien rijden op een van onze gave E-choppers. De E-choppers hebben namelijk een retro uitstraling. En wat ook leuk is: E-choppers hebben we in allerlei verschillende kleuren. Van roze tot blauw en van zwart tot groen. Kies een leuke kleur uit & ga op pad!

Reserveer online

Zoek je dus nog wat te doen in Brabant? Reserveer online direct e-choppers en ga binnenkort met vrienden of familie heerlijk cruisen! Met hoeveel je bent, maakt ons niet uit. Of je nu met zijn tweeën, zessen of 40 personen bent. Wij kunnen zelfs groepen tot 200 personen voorzien van E-choppers. Ben je met een grote groep? Kijk dan op onze speciale groepenpagina voor meer informatie. Ben je juist met een kleinere groep? Reserveer dan je E-chopper hier online.

Reserveer nu

error: Content is beschermd!