Skip to content
Reviews

E-shopper: het stoerste elektrische voertuig

Op een Spyder Wheelz e-shopper voel je je vrij! Je kunt kennismaken met de e-shopper via E-Chopper Fun en op diverse locaties dit stoere voertuig huren. Vanuit deze locaties verken je de prachtige omgeving met je eigen elektrische chopper. Bij iedere locatie heb je de mogelijkheid om een aanbevolen route te krijgen om zo alle bezienswaardigheden, kronkelige paadjes en gezellige dorpjes of steden te ontdekken. Maar je kunt natuurlijk ook zelf eropuit trekken. Heb je onderweg zin in een hapje of een drankje? Maak dan kennis met lokale horeca en zonnige terrassen in de regio rondom jouw startlocatie. Je hebt al een e-Chopper vanaf € 2.495,00 incl. btw.

Ik wil een E-chopper huren

Kom een Spyder Wheelz E-chopper kopen in Kaatsheuvel

E-Chopper Fun is niet alleen de grootste verhuurder van Noord Brabant we zijn ook Official Spyder Wheelz Store. Kom dus naar onze winkel in Kaatsheuvel om een Spyder Wheelz E-chopper te kopen! We hebben alle modellen en kleuren in onze showroom staan en je kunt meteen proefrijden. Liever eerst een telefonisch kennismakingsgesprek? Geen probleem, neem even contact op!

Klik op het model waar je interesse naar uitgaat, laat je gegevens achter en we plannen een vrijblijvende proefrit met je in.

Kennismaken met de elektrische chopper

Met een e-shopper val je vast en zeker op in het verkeer. De retro look en de diverse kleuren maken de elektrische choppers uniek! Waai heerlijk uit en geniet van de prachtige natuur om je heen. Zet je telefoon in de universele telefoonhouder en luister je favoriete muziek tijdens het rijden. De elektrische shopper is makkelijk bestuurbaar en voor iedereen ouder dan 16 jaar met een rijbewijs geschikt. Bovendien zijn onze e-choppers geruisloos en niet belastend voor het milieu. Je kunt dus onbezorgd genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

Direct reserveren

De voordelen van een E-shopper

Een e-chopper is in feite een normale scooter waarbij het benzine motorblok vervangen is door een elektromotor. In plaats van benzine te tanken, hoef je dus alleen de accu op te laden. Dat is natuurlijk een stuk goedkoper dan gewone brandstof! De e-chopper, ook wel elektrische chopper scooter genoemd, heeft nog een aantal voordelen:

  • Startproblemen behoren voortaan tot de verleden tijd.
  • Dit geldt ook voor storingen, de techniek is veel eenvoudiger en storingen komen zelden voor.
  • Je hebt nauwelijks onderhoud nodig.
  • Met de elektrische shopper op pad betekent super goedkoop rijden.
  • Fluisterstil: geen geronk op de achtergrond die jouw rust én die van de natuur kan verstoren.
  • Geen stinkende uitlaatgassen. Geen stinkende kleding!
  • Geen milieu zone die je tegenhoudt; jij mag met de e-chopper iedere binnenstad inrijden.
E-chopper rijden

Een stoere elektrische chopper aanschaffen

Heb je al een paar keer genoten van een e-chopper tour met vrienden of familie? En was je laaiend enthousiast over het gemak van de elektrische scooter? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je steeds vaker met het idee rondloopt om een e-shopper voor jezelf aan te schaffen. Wij kunnen je daar alles over vertellen. Het is ook mogelijk om een stoere elektrische chopper bij de officiële Spyder Wheelz Store online aan te schaffen. Neem contact op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden!