skip to Main Content
Reviews

E-chopper verhuur vanuit vele opstappunten

Wil jij je voor een dag een echte biker voelen? Kom dan naar de E-chopper verhuur voor een paar uur, een dag of zelfs een weekend plezier met een geweldige E-chopper. E-chopper verhuur is mogelijk bij onze eigen opstappunten. Je boekt eenvoudig online op onze website. Zorg dat je een geldig rijbewijs bij je hebt, dat is het enige wat je nodig hebt.

Heb je nog vragen?? Lees onze FAQ. Een helm is niet verplicht en als je vooraf gereserveerd hebt, staat de elektrische chopper voor je klaar op de afgesproken datum en tijd. Klaar om te vertrekken?!

Direct reserveren

E-Chopper Fun Loonse en Drunense Duinen

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Elektrisch cruisen door de natuur

Maak op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met de prachtige landschappen die ons land te bieden heeft. Toer over gebaande paden of ontdek nieuwe kronkelende wegen. Je kunt kennis maken met de mooie omgeving door middel van een route die de startlocatie voor E-chopper verhuur je aanbeveelt. Het enige wat jij onderweg nog hoeft te doen is te genieten van de natuur en het gevoel van vrijheid in de buitenlucht! Wil je liever niet aan een vaste route met je E-chopper tour verbonden zijn? Dan is dat geen enkel probleem! De elektrische chopper beschikt namelijk over een universele telefoonhouder waardoor je de weg gemakkelijk kunt terugvinden naar je startlocatie met behulp van Google Maps.

Uniek platform voor E-chopper verhuur

Wij zijn hét platform voor het huren van de unieke E-chopper! Dankzij de exclusieve samenwerking tussen E-chopperfun.nl en de verschillende E-chopper opstappunten, kunnen we verhuur bieden op heel veel locaties in Noor-Brabant. Bovendien kun je lekker starten vanuit de locatie die voor jou het handigste is.

Routes bekijken

Groenste uitje op wielen

Het groenste uitje op wielen, dat moet je een keer meemaken! Een dag op pad met de elektrische scooter is altijd geslaagd. Kies voor E-chopper verhuur voor een dagdeel of een heel weekend, met je vriendinnen of vrienden, als originele activiteit voor een vrijgezellenfeest of als invulling van een gezellig bedrijfsuitje. Start vanuit het dichtstbijzijnde E-chopper verhuurpunt en geniet van een actief en gezellig dagje eropuit!

Reserveer nu

error: Content is beschermd!