skip to Main Content
Reviews

E-chopper verhuur bij verschillende verhuurpunten

Wil jij je voor een dag een echte biker voelen? Kom dan naar de E-chopper verhuur voor een paar uur, een dag of zelfs een weekend plezier met een geweldige E-chopper. E-chopper verhuur is mogelijk via onze eigen opstappunten en bij onze partners. Je boekt eenvoudig online op onze website of persoonlijk bij de receptie van een van onze aangesloten partners, zoals diverse vakantieparken. Zorg dat je ter registratie een geldig rijbewijs bij je hebt, dat is het enige wat je nodig hebt. Een helm is ook niet verplicht en als je vooraf gereserveerd hebt, staat de elektrische chopper voor je klaar op de afgesproken datum en tijd. Klaar om te vertrekken?!

Direct reserveren

E-Chopper Fun Loonse en Drunense Duinen

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun

Elektrisch cruisen door de natuur

Maak op avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze kennis met de prachtige landschappen die ons land te bieden heeft. Toer over gebaande paden of ontdek nieuwe kronkelende wegen. Je kunt kennis maken met de mooie omgeving door middel van een route die de startlocatie voor E-chopper verhuur je aanbeveelt. Het enige wat jij onderweg nog hoeft te doen is te genieten van de natuur en het gevoel van vrijheid in de buitenlucht! Wil je liever niet aan een vaste route met je E-chopper tour verbonden zijn? Dan is dat geen enkel probleem! De elektrische chopper beschikt namelijk over een universele telefoonhouder waardoor je de weg gemakkelijk kunt terugvinden naar je startlocatie met behulp van Google Maps.

Uniek platform voor E-chopper verhuur

Wij zijn hét platform voor het huren van de unieke E-chopper! Dankzij de exclusieve samenwerking tussen E-chopperfun.nl en verschillende E-chopper verhuurpunten, kunnen we verhuur bieden tegen de scherpst mogelijke tarieven. Bovendien kun je starten vanuit de locatie die voor jou het handigste is. Wist je dat het ook mogelijk is om te starten op een willekeurige locatie in Brabant? Wij zorgen er dan voor dat het afgesproken aantal E-choppers op de afgesproken locatie worden afgeleverd. Heb je interesse? Neem dan contact op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Routes bekijken

Groenste uitje op wielen

Het groenste uitje op wielen, dat moet je een keer meemaken! Een dag op pad met de elektrische scooter is altijd geslaagd. Kies voor E-chopper verhuur voor een dagdeel of een heel weekend, met je vriendinnen of vrienden, als originele activiteit voor een vrijgezellenfeest of als invulling van een gezellig bedrijfsuitje. Start vanuit het dichtstbijzijnde E-chopper verhuurpunt en geniet van een actief en gezellig dagje eropuit!

Reserveer nu

error: Content is beschermd!