skip to Main Content
Reviews

Elektrische chopper scooter: een unieke ervaring

Rijd jij graag iets unieks? Zuinig? Fluisterstil? Probeer dan eens een elektrische chopper scooter van Spyder Wheelz. Met zijn brede wielen en robuuste bouw is deze e-chopper een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en een kortere remweg. Daarnaast is de chopper 100% duurzaam. Geniet van de mooie omgeving, de natuur of cruise door de stad op deze makkelijk bestuurbare e-chopper. Ook wanneer je samen op pad gaat is een elektrische scooter chopper veel leuker dan een gemotoriseerde scooter. De choppers zijn namelijk fluisterstil, waardoor je elkaar goed kunt verstaan!

Een E-chopper huren Een E-chopper kopen

Welke kies jij?

De Regular Edition of de Black Edition? De Spyder Wheelz e-chopper, het groen, moderne alternatief voor de snorfiets.

E-Chopper - Regular Edition

Vanaf € 1.990,00

Naar Spyder Wheelz Store

E-Chopper - Black Edition

 2.490,00

Naar Spyder Wheelz Store

Elektrische scooter chopper: ook goed voor je portemonnee!

Het rijden met de 100% elektrische chopper heeft vele voordelen ten opzichte van de standaard verbrandingsmotoren, zowel voor je portemonnee als het milieu. Zo is de elektrische chopper scooter super zuinig in vergelijking met een conventionele scooter, je verdient dan ook snel de aanschafprijs van het elektrisch rijden terug. De 20Ah long life lithium ion batterij zorgt ervoor dat je vele kilometers kan genieten. Door de onderhoudsvrije 1200 watt motor van de e-chopper heb je jarenlang plezier van je aankoop. De elektrische chopper scooters zijn ook zeer compleet uitgerust. Zo beschikken ze over cruise control voor de langere afstanden en een universele telefoonhouder, zodat je onderweg de route kan checken.

Eerst huren en dan een e-chopper kopen?

Ben je iemand die van zekerheid houdt, voordat je iets nieuws aanschaft? Twijfel je nog een beetje of de elektrische chopper scooter wel iets voor jou is? Dat is geen enkel probleem. Huur een e-chopper bij E-Chopper Fun! Zo kun jij de e-chopper uitproberen voordat je besluit deze aan te schaffen. Bovendien kun je ook starten vanuit andere locaties die voor jou het handigste zijn. Check bij welke vakantieparken of verhuurlocaties je nu al terecht kan en voor je het weet, rijd jij op zo’n geweldige elektrische scooter chopper door het prachtige Nederlandse landschap!

Eerst een e-chopper huren

E-chopper prijs

100% elektrisch en 100% fun

De elektrische chopper scooter kenmerkt zich door zijn prettige rijcomfort en stoere looks. Combineer dit met de 100% elektrische aandrijving en je hebt een uniek voertuig! De ideale manier om lekker te cruisen door de bossen als je toe bent aan ontspanning. Is het guur en koud buiten? Ook dan brengt de e-chopper je snel veilig op en neer. Omdat de e-chopper niet belastend is voor het milieu, kies je bewust voor een duurzaam alternatief.

Maar het allergrootste pluspunt: de elektrische scooter chopper is 100% fun!

Huur een e-chopper

error: Content is beschermd!