Skip to content
Reviews

Elektrische chopper scooter: een unieke ervaring

Rijd jij graag iets unieks? Zuinig? Fluisterstil? Probeer dan eens een elektrische chopper scooter van Spyder Wheelz. Met zijn brede wielen en robuuste bouw is deze e-chopper een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en een kortere remweg. Daarnaast is de chopper 100% duurzaam. Geniet van de mooie omgeving, de natuur of cruise door de stad op deze makkelijk bestuurbare e-chopper. Ook wanneer je samen op pad gaat is een elektrische scooter chopper veel leuker dan een gemotoriseerde scooter. De choppers zijn namelijk fluisterstil, waardoor je elkaar goed kunt verstaan! Je hebt al een e-Chopper vanaf € 2.290,00 incl. btw.

Ik wil een E-chopper huren

Kom een Spyder Wheelz E-chopper kopen in Kaatsheuvel

E-Chopper Fun is niet alleen de grootste verhuurder van Noord Brabant we zijn ook Official Spyder Wheelz Store. Kom dus naar onze winkel in Kaatsheuvel om een Spyder Wheelz E-chopper te kopen! We hebben alle modellen en kleuren in onze showroom staan en je kunt meteen proefrijden. Liever eerst een telefonisch kennismakingsgesprek? Geen probleem, neem even contact op!

Klik op het model waar je interesse naar uitgaat, laat je gegevens achter en we plannen een vrijblijvende proefrit met je in.

Elektrische scooter chopper: ook goed voor je portemonnee!

Het rijden met de 100% elektrische chopper heeft vele voordelen ten opzichte van de standaard verbrandingsmotoren, zowel voor je portemonnee als het milieu. Zo is de elektrische chopper scooter super zuinig in vergelijking met een conventionele scooter, je verdient dan ook snel de aanschafprijs van het elektrisch rijden terug. De 20Ah long life lithium ion batterij zorgt ervoor dat je vele kilometers kan genieten. Door de onderhoudsvrije 1200 watt motor van de e-chopper heb je jarenlang plezier van je aankoop. De elektrische chopper scooters zijn ook zeer compleet uitgerust. Zo beschikken ze over cruise control voor de langere afstanden en een universele telefoonhouder, zodat je onderweg de route kan checken.

Eerst huren en dan een e-chopper kopen?

Ben je iemand die van zekerheid houdt voordat je iets nieuws aanschaft? Twijfel je nog een beetje of de elektrische chopper scooter wel iets voor jou is? Dat is geen enkel probleem. Huur een e-chopper bij E-Chopper Fun! Zo kun jij de e-chopper uitproberen voordat je besluit deze aan te schaffen. Bovendien kun je ook starten vanuit andere locaties die voor jou het handigste zijn. Check bij welke verhuurlocaties je nu al terecht kan en voor je het weet, rijd jij op zo’n geweldige elektrische scooter chopper door het prachtige Brabantse landschap!

Een e-chopper huren

E-chopper biesbosch

100% elektrisch en 100% fun

De elektrische chopper scooter kenmerkt zich door zijn prettige rijcomfort en stoere looks. Combineer dit met de 100% elektrische aandrijving en je hebt een uniek voertuig! De ideale manier om lekker te cruisen door de bossen als je toe bent aan ontspanning. Is het guur en koud buiten? Ook dan brengt de e-chopper je snel veilig op en neer. Omdat de e-chopper niet belastend is voor het milieu, kies je bewust voor een duurzaam alternatief.

Maar het allergrootste pluspunt: de elektrische scooter chopper is 100% fun!

Huur een e-chopper