skip to Main Content

Elektrische chopper scooter: een unieke ervaring

Heb je graag iets unieks? Probeer dan eens een elektrische chopper scooter voor een gave, stoere biker-ervaring. Met zijn brede wielen en robuuste bouw is de E-chopper een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en een kortere remweg. Daarnaast is de elektrische chopper uniek én milieuvriendelijk: als een echte biker verken jij voortaan het prachtige Brabantse land. Geniet van de mooie natuur terwijl je verder zoeft op een makkelijk bestuurbare E-chopper met het uiterlijk van een stoere bike. Je kunt elkaar verstaan én het is niet belastend voor het milieu!

Ik wil een E-chopper huren Ik wil een E-chopper kopen

E-Chopper Fun Loonse en Drunense Duinen

Online boeken of opstappen bij één van onze partners

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant E-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-chopper rijden. Wil je liever bij onze verhuurpartners boeken? Ga dan naar de receptie en ze helpen je graag verder.

Heb je een vraag over reserveren? Neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-chopper Fun Kaatsheuvel

Reserveren

FarmCamps De Smulhoeve

Reserveren

Restaurant Grill-ig Tilburg

Reserveren

E-Chopper Fun

Elektrische scooter chopper voor jarenlang plezier

Het rijden met de 100% elektrische scooter chopper heeft vele voordelen ten opzichte van de standaard verbrandingsmotoren, zowel voor je portemonnee als het milieu. Zo is de elektrische chopper scooter super zuinig in vergelijking met een conventionele scooter, je verdient dan ook snel de aanschafprijs van het elektrisch rijden terug. De 20Ah long life lithium ion batterij zorgt ervoor dat je vele kilometers kan genieten. Door de onderhoudsvrije 1200 watt motor van de e-chopper heb je jarenlang plezier van je aankoop. De E-scooter is ook zeer compleet uitgerust, zo beschikt deze over cruise control voor de langere afstanden en een telefoonhouder speciaal voor alle smartphones.

Aanschaf of huur E-chopper

Ben je iemand die van zekerheid houdt, voordat je iets nieuws aanschaft? Twijfel je nog een beetje of de elektrische scooter chopper wel iets voor jou is? Dat is geen enkel probleem. Dankzij een unieke samenwerking tussen E-chopperfun.nl en diverse E-chopper verhuurpunten, bieden we de verhuur van elektrische scooters. Zo kun jij een paar keer de E-chopper uitproberen voordat je besluit deze aan te schaffen. Bovendien kun je starten vanuit de locatie die voor jou het handigste is. Check op onze website bij welke vakantieparken of verhuurlocaties je nu al terecht kan en voor je het weet, rijd jij op zo’n geweldige elektrische scooter chopper door het prachtige Nederlandse landschap!

E-chopper Kopen

e-chopper

100% elektrisch en 100% fun

De elektrische chopper scooter kenmerkt zich door zijn prettige rijcomfort en stoere looks. Combineer dit met de 100% elektrische uitvoering en je hebt een uniek voertuig! De ideale manier om lekker te cruisen door de bossen als je toe bent aan ontspanning. Is het guur en koud buiten? Ook dan brengt de E-chopper je snel veilig op en neer. Omdat de chopper niet belastend is voor het milieu, kies je bewust voor een duurzaam alternatief. Maar het allergrootste pluspunt: de elektrische scooter chopper in naast 100% elektrisch ook 100% fun!

Huur een E-Chopper

Back To Top