skip to Main Content
Reviews

E-chopper tour om prachtige regio’s te verkennen

Combineer je weekend weg of dagje eropuit met een gave E-chopper tour! Er zijn verschillende combinaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld een tour met uitgestippelde route of een uitje inclusief een arrangement. Met een compleet arrangement kun je na een heerlijke, volledig verzorgde maaltijd weer met een goed gevulde buik verder met de E-chopper tour om nog meer van de prachtige regio te gaan verkennen. Als jullie uitgechopperd zijn, sluiten jullie deze geslaagde af op een zonovergoten terras. Wat een topdag!

Direct reserveren

E-Chopper Fun Loonse en Drunense Duinen

Online boeken of opstappen bij één van onze partners

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant E-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-chopper rijden. Wil je liever bij onze verhuurpartners boeken? Ga dan naar de receptie en ze helpen je graag verder.

Heb je een vraag over reserveren? Neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-chopper Fun Kaatsheuvel

Reserveren

FarmCamps De Smulhoeve

Reserveren

Restaurant Grill-ig Tilburg

Reserveren

E-Chopper Fun

Genieten in  de openlucht

Niets is heerlijker dan op een zonnige dag een E-chopper te huren. Het weertje is prima, de zonnebril kan op en je bent onderweg naar een heerlijk terrasje voor een koel drankje. Tijdens een tour op onze stoere E-chopper maak je vast en zeker de blits in het verkeer. Ontspan en geniet van de wind die door je haren wappert. Heb je onderweg zin in een hapje of een drankje? Ontdek dan het horeca-aanbod in de regio. Met een E-chopper tour kom je op plekken waar je nog nooit geweest bent, langs bossen, kastelen, kerken en rivieren ga jij op ontdekking. Leuke tip: verzorg zelf je versnaperingen en maak er een tour met picknick van! Rugzakje mee met lekkere broodjes, kleedje in de tas en onderweg kies jij het mooiste plekje voor je lunch in de openlucht. Snack tussendoor nog een appel in het bos of een drankje op een bankje langs de weg. Vrijheid, blijheid, dat is de E-chopper tour ten voeten uit!

Met of zonder uitgestippelde route

Heb je geen idee welke route nou écht leuk is om te rijden? Geen paniek! Vanaf iedere verhuurlocatie zijn routes beschikbaar waardoor je een prachtige tour kunt rijden. Wil je zelf je eigen route bepalen? Dit is geen enkel probleem. Door de universele telefoonhouder die op het stuur van de E-chopper is bevestigd, kun je met Google Maps via je telefoon makkelijk de weg terugvinden naar je startlocatie. Dus, ben je op zoek naar een leuk uitje in de buitenlucht, waarbij je ook nog de omgeving ontdekt? Kies dan voor een E-chopper tour en rijd op een milieuvriendelijke en ontspannen manier langs pittoreske dorpjes en rustige bospaden. Je komt langs de mooiste plekjes en hebt ook genoeg tijd om tussendoor te relaxen! Iedereen vanaf 16 jaar in het bezit van een bromfietscertificaat of een rijbewijs kan deelnemen aan deze geweldige, originele en afwisselende tour.