skip to Main Content
Reviews

Een e-Chopper kopen als duurzaam alternatief

Wist je dat je bij E-Chopper Fun ook een Spyder Wheelz e-Chopper kunt kopen? We zijn namelijk een “Official Spyder Wheelz Store” gevestigd in Kaatsheuvel. Hier vind je alle modellen en kleuren en kun je meteen proefrijden.

Dus ben je op zoek naar een handig en duurzaam alternatief voor je auto? Met een e-Chopper kun je al je korte ritjes of boodschappen tussendoor doen zodat je niet de auto hoeft te pakken en je dus brandstof kunt besparen. De e-Chopper is een elektrisch aangedreven snorfiets in de herkenbare, stoere stijl van een traditionele chopper. Naast het knappe uiterlijk is dit voertuig ook heel milieuvriendelijk! Je hebt al een e-Chopper vanaf € 2.290,00 incl. btw.

Kom proefrijden in Kaatsheuvel

E-Chopper Fun heeft ook een Official Spyder Wheelz Store in Kaatsheuvel. Hier vind je alle modellen en kleuren en kun je meteen proefrijden. Klik hieronder het model aan waar je interesse naar uitgaat en wij zorgen dat er een e-Chopper klaarstaat om een proefrit mee te maken. Wil je eerst een offerte? Geen probleem, wij sturen je snel een voorstel.

Spyder Wheelz e-chopper, een technisch hoogstandje

Een Spyder Wheelz e-chopper kopen is een slimme investering want het voertuig is voorzien van vele technische hoogstandjes. Deze e-chopper is voorzien van:

  • een 20Ah long life lithium ion batterij, 70 kilometer actieradius;
  • een onderhoudsvrije 1200 watt motor;
  • een universele telefoonhouder, eenvoudig navigeren en opladen;
  • cruise control, ideaal bij het rijden van langere afstanden.

En nog veel meer innovatieve features! Boek een proefrit en ervaar het zelf.

Genieten in stilte

Naast dat de elektrische chopper heel betrouwbaar is en rijdt als een zonnetje, is de bike volledig stil! Je kunt dus ongestoord genieten van de natuur en het prachtige landschap dat je doorkruist, zonder een constant geronk op de achtergrond te horen. Als je met zijn tweeën een tochtje met de e-chopper maakt, kunnen jullie zonder je stem te verheffen ervaringen delen en een gezellig praatje maken. Rijd relaxed van de ene bezienswaardigheid naar de andere, wissel een route door het bos af met regelmatige stops op een schaduwrijk terras. Zie je het al voor je? Een E-chopper kopen laat je genieten van al het moois om je heen en is hét perfecte milieuvriendelijke alternatief voor de auto!

Boek een proefrit

E-chopper tours

Spyder Wheelz e-chopper kopen?

Enthousiast geraakt over de elektrische tweewieler en overweeg je om een e-chopper te kopen? E-chopperfun.nl is partner van Spyder Wheelz en we hebben een eigen Spyder Wheelz Store in Kaatsheuvel. Je koopt dus een product van topkwaliteit bij een officieel dealer. We verkopen zowel aan zakelijke als particuliere klanten.

Er zijn vele mogelijkheden voor zakelijk gebruik, denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van de choppers als bezorgvoertuig of het inzetten van de elektrische bromfiets voor promotiedoeleinden. Neem gerust contact op over de e-chopper prijs en voor verdere informatie. Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

error: Content is beschermd!