Skip to content
Reviews

Kom een Spyder Wheelz E-chopper kopen in Kaatsheuvel

E-Chopper Fun is niet alleen de grootste verhuurder van Noord Brabant we zijn ook Official Spyder Wheelz Store. Kom dus naar onze winkel in Kaatsheuvel om een Spyder Wheelz E-chopper te kopen! We hebben alle modellen en kleuren in onze showroom staan en je kunt meteen proefrijden. Liever eerst een telefonisch kennismakingsgesprek? Geen probleem, neem even contact op!

Klik op het model waar je interesse naar uitgaat, laat je gegevens achter en we plannen een vrijblijvende proefrit met je in.

Waarom een E-chopper kopen?

Een E-chopper is een 100% elektrisch aangedreven snorfiets en daarmee een handig en duurzaam alternatief. Hij is wendbaar, precies snel genoeg en is superstoer.

Met een E-chopper kun je al je korte ritjes of boodschappen doen zodat je niet de auto hoeft te pakken en je dus brandstof kunt besparen. Naast het knappe uiterlijk is dit voertuig dus ook heel milieuvriendelijk!

Je hebt al een E-chopper vanaf € 2.495,00 incl. btw.

Spyder Wheelz e-chopper, een technisch hoogstandje

Een Spyder Wheelz e-chopper kopen is een slimme investering want het voertuig is voorzien van vele technische hoogstandjes. Deze e-chopper is voorzien van:

  • een 20Ah long life lithium ion batterij, 70 kilometer actieradius;
  • een onderhoudsvrije 1200 watt motor;
  • een universele telefoonhouder, eenvoudig navigeren en opladen;
  • cruise control, ideaal bij het rijden van langere afstanden.

En nog veel meer innovatieve features! Boek een proefrit en ervaar het zelf.

Genieten in stilte

Naast dat de elektrische chopper heel betrouwbaar is en rijdt als een zonnetje, is de bike volledig stil! Je kunt dus ongestoord genieten van de natuur en het prachtige landschap dat je doorkruist, zonder een constant geronk op de achtergrond te horen. Als je met zijn tweeën een tochtje met de e-chopper maakt, kunnen jullie zonder je stem te verheffen ervaringen delen en een gezellig praatje maken. Rijd relaxed van de ene bezienswaardigheid naar de andere, wissel een route door het bos af met regelmatige stops op een schaduwrijk terras. Zie je het al voor je? Een E-chopper kopen laat je genieten van al het moois om je heen en is hét perfecte milieuvriendelijke alternatief voor de auto!

Boek een proefrit

E-chopper tours

Spyder Wheelz e-chopper kopen?

Enthousiast geraakt over deze elektrische chopper en overweeg je om er eentje te kopen? E-Chopperfun is partner van Spyder Wheelz en we hebben een eigen Spyder Wheelz Store in Kaatsheuvel. Je koopt dus een product van topkwaliteit bij de officiële dealer. We verkopen zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Per stuk of in grotere aantallen.

Er zijn vele mogelijkheden voor zakelijk gebruik, denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van de choppers als verhuur of bezorgvoertuig of het inzetten voor promotiedoeleinden. Neem gerust contact op over de e-chopper prijs of voor verdere informatie. We staan klaar voor je om al je vragen te beantwoorden!