skip to Main Content
Reviews

E-chopper kopen als duurzaam alternatief

Ben je op zoek naar een handig en duurzaam alternatief voor de auto? Zodat je voor korte ritjes of boodschappen tussendoor niet de auto hoeft te pakken én brandstof kunt besparen? Dan is een E-chopper kopen de ideale oplossing! De E-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets in de herkenbare, stoere stijl van een traditionele chopper. Naast het knappe uiterlijk is dit voertuig ook nog eens heel milieuvriendelijk!

Je hebt al een E-chopper vanaf € 1.990,00 incl. btw.

Bestel een Spyder Wheelz E-Chopper!

Welke kies jij?

De Regular Edition of de Black Edition? De Spyder Wheelz e-chopper, het groen, moderne alternatief voor de snorfiets.

E-Chopper - Regular Edition

€ 2.290,00

Naar Spyder Wheelz Store

E-Chopper - Black Edition

2.790,00

Naar Spyder Wheelz Store

Spyder Wheelz e-chopper, een technisch hoogstandje

Een Spyder Wheelz e-chopper kopen is een slimme investering want het voertuig is voorzien van vele technische hoogstandjes. Deze e-chopper is voorzien van:

  • een 20Ah long life lithium ion batterij, 70 kilometer actieradius;
  • een onderhoudsvrije 1200 watt motor;
  • een universele telefoonhouder, eenvoudig navigeren en opladen;
  • cruise control, ideaal bij het rijden van langere afstanden.

En nog veel meer innovatieve features! Bekijk ze allemaal op de officiële Spyder Wheelz Store.

Genieten in stilte

Naast dat de elektrische chopper heel betrouwbaar is en rijdt als een zonnetje, is de bike volledig stil! Je kunt dus ongestoord genieten van de natuur en het prachtige landschap dat je doorkruist, zonder een constant geronk op de achtergrond te horen. Als je met zijn tweeën een tochtje met de e-chopper maakt, kunnen jullie zonder je stem te verheffen ervaringen delen en een gezellig praatje maken. Rijd relaxed van de ene bezienswaardigheid naar de andere, wissel een route door het bos af met regelmatige stops op een schaduwrijk terras. Zie je het al voor je? Een E-chopper kopen laat je genieten van al het moois om je heen en is hét perfecte milieuvriendelijke alternatief voor de auto!

Boek een proefrit

E-chopper tours

Spyder Wheelz e-chopper kopen?

Enthousiast geraakt over de elektrische tweewieler en overweeg je om een e-chopper te kopen? E-chopperfun.nl is partner van Spyder Wheelz en hier kun je een e-chopper bestellen. Je koopt dus een product van topkwaliteit. Spyder Wheelz verkoopt zowel aan zakelijke als particuliere klanten.

Er zijn vele mogelijkheden voor zakelijk gebruik, denk bijvoorbeeld aan het aanbieden van de choppers als bezorgvoertuig of het inzetten van de elektrische bromfiets voor promotiedoeleinden. Neem gerust contact op over de e-chopper prijs en voor verdere informatie.

Onze klantenservice staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

error: Content is beschermd!