skip to Main Content
Reviews

E chopper door Eindhoven

Als je liefhebber bent van stedentrips, dan hebben we een originele tip voor je: verken met de E chopper Eindhoven! De stad met vele lichtjes, je waant je soms haast in Parijs, heeft zoveel te bieden. Je kijkt je ogen uit en met de e-chopper kom je op plekjes die je anders zeker gemist zou hebben. Daarnaast is deze fluisterstille manier van vervoer ideaal om zonder vermoeide voeten een leuke stad te verkennen.

Direct reserveren

e-chopper rijden eindhoven

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Strijp-S met industrieel erfgoed

Van alle bezienswaardigheden in Eindhoven, is Strijp-S misschien wel de bekendste. Dit industriële erfgoed heeft prachtige oude fabrieksgebouwen, opgepimpt met streetart en voorzien van hippe winkeltjes en heerlijke horecazaken. Als je per E chopper door Eindhoven rijdt, mag je deze bijzondere hotspot zeker niet overslaan. Daarnaast heb je de keuze uit een rit langs bekende graffiti meesterwerken, een bezoek aan het PSV-stadion, bezoek aan het 18 Septemberplein met onder andere ‘De Blob’, een groot en gevarieerd winkel- en horeca aanbod en diverse musea. Het is jouw dagje uit, dus mix en match de leukste activiteiten van Eindhoven.

Down Town Gourmet Market

Van rondtoeren met een E chopper door Eindhoven krijg je trek! Stop bij de gezelligste plek om te snacken of uitgebreid te lunchen: de Down Town Gourmet Market. Ook hier mag een gezellige foodhal natuurlijk niet ontbreken, dit is een van die uitjes in Eindhoven waar nog niet iedereen van af weet. Het water loopt je in de mond als je het lekkerste eten uit alle windstreken bij de verschillende stands uitgestald ziet. Denk aan paella, pizza, taco’s, springrolls of exotische probeersels. Deze foodhal heeft een modern jasje, met de app DTGM bestel en betaal je direct online. Wel zo handig! Parkeer je e-chopper en zoek een gezellig plekje uit – probeer een plaatsje te bemachtigen in de gezellige binnentuin -, scan de QR-code en de bediening weet je te vinden. Eet smakelijk!

E-chopper rijden

Bijzondere natuurgebieden

Als je van afwisseling houdt, dan laat je na je bezoek aan de stad de prachtige omliggende natuurgebieden natuurlijk niet links liggen. Bezoek bijvoorbeeld de Strabrechtse Heide in Heeze. Op het eerste gezicht denk je een onmetelijke vlakte van alleen struik- en dopheide te zien, maar niets is minder waar. Rond de vennen, met het grootste ven van Nederland, groeien bijzondere planten, zoals waterlepeltje en vleesetende zonnedauw. Zet de e-chopper even op de standaard en ga eens door de knieën om deze en andere mooie bloeiers te bewonderen. Neem een picknick kleed mee en wat lekkers, zo kun je urenlang doorbrengen in deze prachtige omgeving. Huur nu direct een E chopper in Eindhoven voor een onvergetelijke ervaring!

Reserveer nu

error: Content is beschermd!