skip to Main Content
Reviews

Dingen te doen in Eindhoven

Eindhoven ademt Philips en gloeilampen! Ieder jaar in november staat de stad in het teken van lichtkunstfestival GLOW, een van de leukste uitjes Eindhoven. Bezienswaardigheden worden dan in een nieuw jasje gestoken met behulp van heel veel lampjes en het bewonderen van de lichtkunstwerken is helemaal gratis. Ook is er genoeg permanente lichtkunst om niet over te slaan als je op pad gaat met een e-chopper. Wat dacht je van de Zwerm, de prachtig verlichte Tegenbosch fietsbrug en de Hovenring? De Floraplein fontein is in de avond prachtig verlicht, hét gevoel van thuiskomen voor veel Eindhovenaren. Bekijk permanente lichtkunstwerken in de buitenlucht en plan zeker een avondritje per E chopper door Eindhoven.

Direct reserveren

e-chopper rijden eindhoven

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Tilburg
E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Eindhoven uitjes: streetart spotten

Ben je fan van originele streetart, dan zit je in Eindhoven helemaal goed. Spot de roze-blauwe muur op het 18 Septemberplein, passeer het portret van Guus Meeuwis tegenover het PSV-stadion en als je nog wat verder rijdt met je e-chopper, dan is de Berenkuil een aanrader. Bij dit verkeersplein wordt zelfs elk jaar ruimte voor nieuwe meesterwerken gemaakt. Sla op weg naar de Berenkuil de Silly Walks-tunnel niet over, want daar is erg grappige kunst te vinden op de muren.

Minder bekende uitjes in Eindhoven

Een van de minder bekende uitjes in Eindhoven, is verstopt op de bovenste verdieping van het Piazza Center. Daar vind je Motion, waar je kunt kennismaken met bijzondere lichtinstallaties. Duizenden piepkleine ledlampjes of lichtprojecties toveren de donkere zalen om in een futuristisch landschap. Flitsende fluorkleuren worden afgewisseld met prachtige patronen. Je kunt door lichtdraden wandelen, achtervolgd worden door oplichtende belletjes, kennismaken met duizenden lichtgevende versies van jezelf of gewoon heerlijk schommelen in een dromerig lichtlandschap. Een echte aanrader!

E-chopper rijden

Uitjes omgeving Eindhoven

Heb je een weekendje weg geboekt en wil je naast de stad, ook wat uitjes in omgeving Eindhoven plannen? Dan heb je voldoende keuze uit gevarieerde activiteiten, zoals het Van Gogh dorp in Nuenen, over het leven van de schilder in deze omgeving. Of bezoek de kleine dierentuin Dierenrijk. Ben je kunstliefhebber? Dan staat vast het Van Abbe museum hoog op je lijstje, maar ook een kleinere galerie is een bezoek waard. De SHE art gallery onder de rook van Eindhoven met eigentijdse kunst is een leuke stop. Een tocht door een mooi natuurgebied behoort daarnaast tot de mogelijkheden, Leende heeft de boswachterij Leende, en Heeze heeft de Strabrechtse Heide. Samen twee immense natuurgebieden om eindeloos rond te cruisen langs heide, vennen, stuifduintjes, kronkelpaden en boerderijtjes. Eindhoven uitjes: perfect voor een dag vol verrassingen!

Reserveer nu

error: Content is beschermd!