Skip to content
Reviews

Early Bird! 2 uur e-chopper rijden.

Vroeg uit de veren en lekker een rondje op de E-chopper rijden? Bij E-Chopper Fun Opstappunt Kaatsheuvel boek je eenvoudig een 2 uur durende Early Bird E-chopper tocht. Twee leuke routes beschikbaar! 

Hoe boek je een E-chopper? Selecteer het aantal personen, kies de datum en de starttijd en de eindtijd. Klik vervolgens op reserveren en reken af. Met je reservering ga je naar opstappunt Kaatsheuvel. Daar ontvang je, voordat je in Kaatsheuvel E-chopper gaat rijden, een gedegen instructie.

Wat kost E-chopper rijden in de Loonse & Drunense Duinen?

Alleen bij Opstappunt Kaatsheuvel kun je deze Early Bird boeken. Een Early Bird E-chopper tocht duurt 2 uur en is altijd in de ochtend.

2 uur
€ 29,00

Zo reserveer je een e-chopper tour in Kaatsheuvel

 • Vul het aantal personen in
 • Kies jouw gewenste datum
 • Kies de gewenste start- en eindtijd

Start je boeking

Early Bird E-Chopper rijden van 10 tot 12 uur!

Wil je e-chopper rijden in Kaatsheuvel en omstreken? Met een e-chopper is dat leuk, fluisterstil, emissievrij en veilig. Boek je e-chopper tocht online bij E-Chopper Fun en start vanaf Opstappunt Kaatsheuvel. Voor je gaat rijden ontvang je een instructie en daarna kun je heerlijk gaan cruisen. Have a lot of e-chopper fun!

Reserveer een e-chopper

Over Opstappunt Kaatsheuvel

Kaatsheuvel, in Nederland en ver daarbuiten bekend van De Efteling. Maar er is veel meer te zien en te beleven! De vele vakantieparken, hotels, campings en B&B’s bevestigen dat je er zoveel meer kunt doen. Neem bijvoorbeeld ‘t Hoekske, een prachtig landelijk gebied en de toegangspoort naar Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen. Hier kun je heerlijk cruisen met je E-chopper. Liever de andere kant op? Aan de zuidzijde van Kaatsheuvel, liggen de dorpen Loon op Zand en de Moer omringt door natuur en groen gebied genaamd Huis ter Heide. Zoek je liever het water op? Pak dan het pontje bij Dussen en ga via een prachtig landschap naar de haven van Drimmelen. Je gaat waar jij heen wilt met onze E-Choppers!

E-chopper rijden vanuit het centrum van Kaatsheuvel? Reserveer dan snel op deze website je E-chopper tour.

Reglement E-Chopper rijden

Alle bestuurders van een E-Chopper:

 • gaan, bij opstappen en gebruiken van de e-chopper, akkoord met de huurvoorwaarden.
 • dienen minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (B) of een brommercertificaat (AM).
 • dienen minimaal 1 jaar hun rijbewijs of brommercertificaat te hebben.
 • moeten hun geldig rijbewijs of een brommercertificaat tonen en, tijdens de rit, bij zich hebben.
 • dienen rekening te houden met een contante borg, per e-chopper, van € 50,00.
 • dragen verplicht een helm. Per 1 januari 2023 is dit wettelijk verplicht. Wij verstrekken haarnetjes en helmen in de maten S, M of L.
 • die gekozen hebben voor de optie “afkopen schaderisico” zijn geen borg verschuldigd.
 • gehuurd bij E-Chopper Fun mag maximaal 1 persoon plaatsnemen. Er mag geen bijrijder achterop, ook geen kind (let op: je bent niet verzekerd).
 • Indien je afwijkt van de openbare weg / fietspaden ben je niet verzekerd en ben je zelf 100% verantwoordelijk voor evt. letsel, schades en / of boetes.

Groepen tot 4 personen dienen 15 minuten voor de geboekte starttijd aanwezig te zijn.
Groepen van 5 personen of meer dienen 30 minuten voor de geboekte starttijd aanwezig te zijn.

Bekijk de route!

Opstappunt Kaatsheuvel is gecertificeerd Fietsnetwerk partner. Bekijk de route:

Adres van opstappunt Kaatsheuvel

Peperstraat 14B
5171 EC Kaatsheuvel

Parkeren

Let op: in het centrum geldt de blauwe zone (max. 1 uur parkeren) behalve op zondag. Je kunt gratis parkeren op het terrein van Sporthal de Werft, aan de Poolsestraat (parkeerterrein Jumbo) of aan de Raadhuisstraat.

Veelgestelde vragen

Hier vind je de veelgestelde vragen over E-Chopper rijden bij E-Chopper Fun. Praktische tips, pech onderweg of over wet- en regelgeving!

Praktische informatie

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?

Groepen tot 4 personen dienen 15 minuten voor de geboekte aanvangstijd aanwezig te zijn. Groepen groter dan 4 personen dienen 30 minuten voor de geboekte aanvangstijd aanwezig te zijn.

Wij hebben namelijk tijd nodig voor het invullen van de verhuurformulieren en het geven van een goede instructie.

Krijg ik een instructie?

Ja, iedere berijder krijgt bij aanvang een instructie van een ervaren instructeur.

Kan ik op een andere tijd starten?

Nee, dat is niet mogelijk in het hoogseizoen (april t/m september). Andere maanden in overleg, neem contact op.

Kan ik opstappen en inleveren op verschillende locaties?

Nee, dat is niet mogelijk.

Hoe werkt annuleren?

Annuleren is mogelijk. Er is geen restitutie mogelijk, je kunt wel een nieuwe datum plannen. Tot 24 uur van tevoren kun je kosteloos annuleren en verzetten. Je ontvangt van een tegoedbon om een andere keer e-chopper te komen rijden.

Waar kan ik parkeren?

Bij ieder Opstappunt vind je de parkeerinformatie. Kijk dus bij de opstappunten onder het kopje: adres.

Hebben jullie eigen routes?

Ja, bij diverse opstappunten maken we gebruik van een Fietsnetwerk voor een diversiteit aan leuke routes. Kijk bij het opstappunt waar je geboekt het onder het kopje: routes.

Hoeveel km kan ik rijden met de E-chopper zonder te laden?

Je mag / kunt maximaal 55 kilometer rijden zonder op te laden. Je krijgt geen oplader mee dus houd er in je planning rekening mee!

Het is niet mogelijk om op te laden bij algemene oplaadpunten voor e-bikes.

Pech onderweg?

Pech onderweg! Wat nu?

Hoewel een E-Chopper zeer betrouwbaar is, kan het helaas voorkomen dat je onderweg stil komt te staan. Bijvoorbeeld een lekke band. Heb je pech onderweg met je e-chopper dan dien je contact op te nemen met het opstappunt waar je gestart bent. Je vindt het telefoonnummer in de mail van je reservering.

Lege accu! Wat nu?

Wij sturen elke e-chopper van huis met een volle accu. Kom je stil te staan door een technische fout dan komen we je uiteraard helpen en/of halen. Overschrijd je het, vooraf aangegeven, maximale actieradius dan is het je eigen verantwoordelijkheid om terug te komen op het opstappunt. Wil je opgehaald worden of een nieuwe, volle accu ontvangen zijn wij gerechtigd kosten aan je door te berekenen.

Hoe pomp ik de banden op?

Bij elk benzinestation kun je de banden oppompen tot 2,5 bar met een reguliere autoband-luchtpomp.

Wetgeving & reglement

Mag er iemand achterop?

Nee, op een gehuurde e-chopper mag maximaal 1 persoon plaatsnemen. Er mag geen volwassenen en geen kind als bijrijder achterop.

Let op: je bent niet verzekerd als je dit wel doet! Alle schade, boetes en / of letsel is voor eigen rekening.

Waar mag ik rijden?

De E-chopper is voorzien van een blauwe kentekenplaat daarmee mag je in iedere gemeente op de fietspaden rijden (m.u.v. Amsterdam). Dus ook geruisloos door natuurgebieden, op de fietspaden uiteraard. Let op: alleen bij noodzaak claxonneren.

Waar mag ik NIET rijden?

De E-chopper is voorzien van een blauwe kentekenplaat daarmee mag je in iedere gemeente (m.u.v. Amsterdam) op de fietspaden rijden. Je mag ook rijden daar waar geen fietspad is maar fietser wel toegestaan zijn. Indien je afwijkt van de openbare weg / fietspaden (bijv. zandpaden of mountainbike routes) ben je niet verzekerd. Doe je dit wel dan vervallen alle verantwoordelijkheden van de verhuurder en ben je zelf verantwoordelijk voor evt. letsel, schades en / of boetes.

Hoe gedraag ik me in het verkeer?

Netjes! Wettelijk gezien is de e-chopper een snorfiets. Je dient je dus aan de verkeersregels te houden die gelden voor dit voertuig. Je leest er hier meer over.

Onrechtmatig claxonneren wordt niet gewaardeerd! Wij begrijpen het enthousiasme maar vragen je dit te beperken, met name in natuurgebieden en woonwijken.

Heb ik een rijbewijs nodig?

Ja, alle berijders dienen in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (B) of een brommercertificaat (AM).

Moet ik mijn rijbewijs meenemen?

Ja, alle berijders moeten een geldig rijbewijs of een brommercertificaat tonen en meenemen tijdens het e-chopper rijden. Zonder geldig rijbewijs krijg je de E-Chopper niet mee.

Moet ik een helm op?

Ja, vanaf 1 januari 2023 is het dragen van een helm verplicht. Zie ook deze link. Draag je je helm niet en word je aangehouden en beboet dan zijn deze kosten voor eigen rekening.

Moet ik borg betalen?

Ja, per chopper rekenen we een contante borg van € 50,00. Indien je kiest voor de optie “afkopen schade” is borg niet noodzakelijk. Je kiest deze optie in je winkelmandje.

Wat houdt "schade afkopen" in?

Onze voertuigen zijn WA verzekerd. Dat wil zeggen, schade aan anderen is gedekt. Indien je schade veroorzaakt aan het voertuig ben je normaliter je borg kwijt om (een deel van) de reparatiekosten te bekostigen. Kies je voor “schade afkopen” dan koop je uitsluitend de schade aan het voertuig af voor € 4,99 per voertuig.

Huurder is tijdens de huurperiode zelf aansprakelijk voor alle schades welke niet onder de WA-verzekering valt.

E-Chopper Fun beoordeeld bij terugkomst elk voertuig, en zij bepaalt of de schade onder de afkoopregeling al dan niet.

Bedrijven & grote groepen

Kan ik met een grote groep rijden?

Jazeker! Tot 40 personen. Meer informatie vind je hier.

Hebben jullie arrangementen voor bedrijven?

Jazeker! We hebben diverse arrangementen voor bedrijven vanaf 15 personen. Meer informatie vind je hier.

Heb je een andere vraag? Mail naar info@e-chopperfun.nl.