skip to Main Content
Reviews

Wat te doen in Kaatsheuvel? Ga E-chopper rijden!

Zoek jij wat te doen in Kaatsheuvel en omgeving? Huur E-choppers bij E-Chopper Fun en ga met vrienden of familie heerlijk cruisen door Kaatsheuvel! Laat de wind lekker waaien door je haar. Op een E-chopper hoef je namelijk geen helm op! Dat is ideaal! En het cruisen is volledig geruisloos, zo kun je elkaar gemakkelijk verstaan onderweg. E-choppers huur je bij ons al vanaf € 39,00 p.p. Wil jij graag op pad met een E-chopper? Reserveer dan gemakkelijk online en ontdek binnenkort dat E-chopper rijden één van de leukste activiteiten is in Kaatsheuvel!

Direct reserveren

E-Chopper Fun Loonse en Drunense Duinen

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Tilburg
E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Doe onderweg andere activiteiten in Kaatsheuvel

Als je op pad gaat met je E-chopper, bepaal je zelf de route! Met de universele telefoonhouder die op de E-chopper is gemonteerd, kun je gemakkelijk de route volgen op je telefoon terwijl je aan het rijden bent. Onnodig stoppen is dus zeker niet nodig. Ook als je meerdere activiteiten wilt doen in de omgeving van Kaatsheuvel is E-chopper rijden ideaal! Jij kan namelijk van activiteit naar activiteit cruisen in Kaatsheuvel. Rijdt bijvoorbeeld ’s ochtends door de natuur, ga ‘s middags ergens lekker lunchen, rijdt nog een stuk met je E-chopper en stop onderweg bij een leuk musea of bij een andere activiteit. Er is altijd wat te doen in Kaatsheuvel!

Genieten in de openlucht

Met een E-chopper kun je écht genieten van de natuur. Rijdt langs dorpjes, bosgebieden, meertjes en mooie boerderijen. In de omgeving van Kaatsheuvel is er genoeg te zien. Overigens kun je volledig emissieloos rijden. E-choppers zijn namelijk elektrisch en daarmee hartsikke duurzaam! Als je een rijbewijs of brommercertificaat hebt, mag je een e-chopper bij ons huren. Hoeveel E-choppers je huurt, maakt ons niks uit. Of je nu alleen met je partner gaat, een aantal vrienden of een bedrijfsuitje wilt organiseren voor 200 personen. Het kan allemaal! Veel fun is gegarandeerd.

Reserveer online

Lijkt E-chopper rijden jou een leuke activiteit in Kaatsheuvel en kun je haast niet wachten om te vertrekken? Boek dan direct E-choppers online!

Reserveer nu

error: Content is beschermd!