skip to Main Content
Reviews

Vrijgezellenfeest in Eindhoven

Wil jij een écht origineel vrijgezellenfeest in Eindhoven organiseren? Kies dan voor een gezellige, gevarieerde, grappige e-chopper tocht! Succes verzekerd bij het hele gezelschap, de lichtstad biedt oneindig veel mogelijkheden die jullie allemaal per e-chopper kunnen gaan ontdekken!

Direct reserveren

e-chopper rijden eindhoven

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Tilburg
E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Doorkruis Eindhoven per e-chopper

Ga op pad met je beste vrienden, getuige en familieleden en doorkruis met de E chopper Eindhoven. Verbaas je over de gaafste streetart meesterwerken en hoge industriële gebouwen, stop voor museumbezoek of bijzondere architectuur, check de stadsiconen zoals PSV, Evoluon, Philips, Piet Hijn Eek en sla je natuurlijk Strijp-S niet over. Stippel van tevoren een route uit, want er zullen keuzes gemaakt moeten worden. De meeste vrijgezellenfeesten bestaan uit één of twee activiteiten en een diner of borrel. Met zo’n programma heb je gegarandeerd een geslaagde dag of avond in Eindhoven. Of duurt jullie vrijgezellenfeest in Eindhoven misschien het hele weekend?! Dan kun je zelf een afwisselende invulling aan de planning geven, waarbij een stapavond natuurlijk niet mag ontbreken.

Stappen in Eindhoven

Als je de e-choppers hebt gereserveerd voor het hele weekend, dan zit je helemaal goed. De stad wordt in de avonds prachtig verlicht, niet voor niets heeft ze de bijnaam ‘De Lichtstad’. Nadat je lekker met zijn allen uit eten bent geweest, willen jullie vast nog het uitgaansleven van Eindhoven ontdekken. De bekendste straat met de leukste kroegjes is Stratumseind. Hier is het altijd gezellig en er wordt natuurlijk tot in de late uurtjes doorgefeest. Is het je hier iets te druk, dan zijn er genoeg andere cafeetjes om je tot laat te vermaken. Parkeer de e-choppers bij je accommodatie, want het uitgaansgebied is vrij compact en makkelijk te voet te doen.

E-chopper rijden

Rooftop Bar

Een mooie afsluiter van jullie vrijgezellenfeest in Eindhoven, is een bezoek aan Rooftop Bar Vane. Dit is letterlijk één van de hoogtepunten van de stad, waar je onder het genot van een cocktail, heerlijk kunt uitwaaien met een spectaculair uitzicht. Deze unieke bar bevindt zich op het NH Collection Centre Hotel. Beleef een onvergetelijke e-chopper ervaring in bruisend Eindhoven!

E-choppers reserveren

Het reserveren van e-choppers voor een groep gaat eenvoudig en snel online. Dit kan tot 15 personen. Als er een grotere groep voor het vrijgezellenfeest in Eindhoven is uitgenodigd, kun je telefonisch contact opnemen om de reservering in orde te maken. Het startpunt is bij Strand365 in Veldhoven, van waaruit Eindhoven makkelijk te bereiken is. Mooi voordeel is dat je zo meteen een stukje van de prachtige natuurgebieden meepikt, voordat jullie je in het bruisende stadsleven onderdompelen.

Reserveer nu

error: Content is beschermd!