skip to Main Content
Reviews

Personeelsuitje Eindhoven

Ideaal voor een personeelsuitje: Eindhoven per e-chopper! Deze niet al te grote stad doorkruis je met een e-chopper vlot in amper twintig minuten. Onderweg maak je stops bij industriële hotspots, gezellige kroegen, musea en originele graffiti meesterwerken. De stoere elektrische bromfietsen zijn dan ook je beste vriend om alle bezienswaardigheden op je eigen tempo te gaan ontdekken.

Direct reserveren

e-chopper rijden eindhoven

Online boeken én opstappen!

Je kunt op diverse punten in Noord-Brabant e-Chopper rijden! Online boeken, op deze website, gaat het snelst. Je kunt dan met je ticket(s) naar de door jou gekozen locatie en direct e-Chopper rijden. Heb je een vraag over boeken, neem dan contact op met E-Chopper Fun.

E-Chopper Fun - De Molen Kaatsheuvel
E-chopper rijden Kaatsheuvel
  • Cruisen in en rond de Loonse en Drunense duinen.
  • Diverse eigen routes m.b.v. app.

Reserveren Meer info

E Chopper Rijden Goirle
E-chopper rijden Goirle
  • Cruisen in en rond Natuurpoort de Roovertsche Leij.
  • Prachtig gebied met oude landhuizen en riviertjes.

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Eindhoven
E-chopper rijden Eindhoven
  • Ontdek de natuur of cruise tech stad Eindhoven in.
  • Routes via Fietsnetwerk beschikbaar.

Reserveren Meer info

E-chopper rijden Breda
  • Prachtige natuur of juist Breda? Alles kan!
  • Sluit af met een feestmaal!

Reserveren Meer info

E-chopper Rijden Tilburg
E-chopper rijden Tilburg
  • Start hier je city tour of cruise de natuur in!
  • Mooie routes richting Udenhout en Oisterwijk.

Reserveren Meer info

E-Chopper Fun

Strijp-S met industriële vibe

Strijp-S mag je niet missen met zijn heerlijk industriële vibe à la Berlijn. Een perfecte buurt om met je e-chopper te verkennen, voordat je richting de binnenstad van Eindhoven rijdt. Stop zeker bij het restaurant Radio Royaal, want naast heerlijk eten serveren, is het restaurant gevestigd in het voormalige energiehuis van Philips! Het is een reusachtige ruimte met veel originele fabriekselementen en kunstobjecten. Wel even op tijd reserveren. Bovendien vind je hier de standplaats van het Piet Hein Eek Imperium, dat is gevestigd in twee hele toffe industriële gebouwen. Kijk je ogen uit in de winkel waar meubels verheven zijn tot kunstwerken. Is het bedrijfsfeest in Eindhoven op een doordeweekse dag? Dan hebben jullie ook nog eens grote kans de meubelmakers aan het werk te zien. Via een bijna rechte lijn vanuit Strijp-S, chopper je zo verder langs het Philips Stadion naar het centrum van Eindhoven.

E-chopper huren voor bedrijfsfeest in Eindhoven

Je e-chopper huur je net buiten Eindhoven bij Strand365 in Veldhoven. Voordat je de binnenstad van Eindhoven bereikt, mag je een korte stop bij het Evoluon niet overslaan. Want deze ‘vliegende schotel’ staat nog steeds symbool voor Eindhoven. Het werd in 1966 afgewerkt als symbool voor de technologische vooruitgang en om het 75-jarige bestaan van Philips te vieren. Ook al is het gebouw ondertussen enkele tientallen jaren oud, toch ziet het er altijd bijzonder futuristisch en fotogeniek uit. Een leuke groepsactiviteit in Eindhoven om hier even een spontane foto van het hele gezelschap te maken!

E-chopper rijden

Tijd voor koffie (en wat lekkers)

Ben je voor het personeelsuitje in Eindhoven al vroeg op pad gegaan? Dan zullen de eersten rond half 11 wel trek krijgen in koffie. Als je met een grotere groep bent dan is het handig om van tevoren te reserveren, maar anders kun je het gewoon van het moment af laten hangen – spontane acties zijn vaak het leukst – zeker als je met een E chopper in Eindhoven op pad bent! Gelukkig zijn er genoeg relaxte plekjes om even neer te ploffen en te genieten van een kopje koffie, met wat lekkers natuurlijk, laat dat maar aan de Brabanders over!

De perfecte afsluiting!

Wat een origineel idee voor een bedrijfsfeest in Eindhoven: huur een e-chopper! Want we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar de E chopper is de leukste manier om een stad te ontdekken! Als je hebt genoten van een zorgeloze dag cruisen, trakteert deze stad je ook nog eens op een van de origineelste fietspaden ter wereld: het Roosengaarde Van Gogh fietspad! Op dit fietspad kun je in de avond dankzij lichtgevende steentjes De Sterrennacht van Van Gogh bewonderen…En die bijzondere ervaring als afsluiting van een gezellige dag wil je zeker niet missen!

Reserveer nu

error: Content is beschermd!