skip to Main Content
Reviews

E-chopper arrangementen

Combineer een paar uurtjes e-chopper rijden met een feest, een borrel of een vergadering. Boek daarom een e-chopper arrangement bij één van onze aangesloten partners. Kom met een groep, je familie, je vrienden of collega’s en het enige wat je hoeft te doen is genieten! De e-choppers staan opgeladen voor je klaar, je maakt een leuke tocht en na de tocht word je hartelijk ontvangen door onze partners om te borrelen, dineren of feesten. Ook leuk: onze FOOD route rondom de Loonse & Drunense Duinen. Bij elke stop een hapje en een drankje!

Dus boek een origineel en volledig verzorgd uitje bij E-Chopper Fun! Het is milieuvriendelijk, stil en gewoon heel erg leuk om te doen. Heb je een vraag? Stel hem ons!

Ja, ik wil meer weten

E-Chopper arrangementen: voor, tijdens en na het e-chopper rijden genieten!

E-Chopper Fun

Milieuvriendelijk vervoer

Met het E-chopper rijden is er een mooi alternatief bijgekomen voor milieuvriendelijk vervoer. Het is dus duurzaam én ontzettend leuk! Want met zo’n mooie elektrische chopper wil iedereen wel gezien worden! Plan de verhuur op tijd in want de E-chopper wint iedere dag aan populariteit. Je kunt het voertuig huren bij een van de verhuurlocaties bij jou in de buurt of rechtstreeks via ons platform.

Ben je er een weekendje op uit met het gezin en wil je de auto lekker laten staan? Dan kun je tegenwoordig op aardig wat vakantieparken een chopper voor een heel weekend huren. Geen gedoe meer met wel of niet de auto mogen parkeren bij je vakantiehuisje, want jij hebt de handige E-chopper gewoon het hele weekend voor de deur.

E-chopper rijden met of zonder route

Heb je eenmaal een keer met een E-chopper gereden, dan zal deze activiteit met stip op nummer één staan bij alle komende vrienden- of familie-uitjes. Jij neemt voortaan graag de organisatie op je, want je weet dat het E-chopper rijden een perfecte invulling is voor dit soort dagen! Ga creatief aan de slag en plan je eigen route langs plekken die goed bij de wensen van het gezelschap aansluiten.

Heb je daar geen tijd voor of ben je niet zo bekend met de omgeving? Dan is een reeds voorbereide E-chopper tour de oplossing. Vanaf iedere verhuurlocatie zijn routes beschikbaar waardoor je een prachtige tour kunt rijden. En met de makkelijk bestuurbare elektrische scooter kan iedereen meedoen!

Routes bekijken

Stoere biker-ervaring

Geen ronkende motoren in de natuur maar in alle rust op je E-chopper genieten van de prachtige omgeving. Dát is waar E-chopper rijden voor staat. De enthousiaste klantenservice van E-chopperfun.nl helpt je graag verder mocht je nog vragen hebben over het huren van dit geweldige voertuig. Zo ben je helemaal voorbereid op je eerste stoere biker-ervaring die je met je E-chopper gaat beleven!

Reserveer nu

error: Content is beschermd!